Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به اینکه ساختمانهایی شبیه ساختمان سینااطهر در تهران زیاد هستند گفت: یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه شود و خطر در کمین آن است سیم‌کشی برق بازار تهران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انوشیروان محسنی بندپی در مراسم مانور مشترک مدیریت بحران استانداری تهران اظهار کرد: هفتم مهرماه روز آتش‌نشان را به همه مردم به ویژه آتش‌نشانان تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم و باید قدردان شجاعت این عزیزان در عملیاتهای مختلف باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر شاهد طی شدن مسیر قابل قبول از سوی سازمان آتش‌نشانی با همکاری بخشهای مختلف برای تحقق اهداف مورد نظر هستیم و امیدواریم بتوانیم به هدف مورد نظر یعنی ایمنی شهر تهران برسیم.

وی با اشاره به بازنگری و تجدیدنظر در قانون مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: با مشارکت و همکاری ریاست سازمان مدیریت بحران کشور لایحه‌ای در این ارتباط تهیه شد و نواقص قانون گذشته مورد بازنگری قرار گرفت و در نهایت قانون مترقی و قابل قبولی در مجلس تصویب و در نهایت ابلاغ شد.

استاندار تهران گفت: ما در کشورمان از نعمت‌های فراوان برخورداریم و در کنار آن از نیروی انسانی خلاق ماهر و توانمند برخوردار هستیم و در کنار همه این نعمت‌ها کشور ما کشوری است که دارای همه نوع بلایای طبیعی از جمله زلزله، سیل، فرونشست و... هستیم.

وی با اشاره به اینکه بخشی از عوامل طبیعی و بخشی دست‌ساز در ارتباط با حوادث هستند، گفت: در ارتباط با عوامل دست‌ساز باید اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار خود قرار بدهیم تا از بروز خطرات جلوگیری کنیم.

محسنی بندپی ادامه داد: اقدام به موقع در حوادث استفاده از نیروی انسانی ماهر و همچنین امکانات و تجهیزات مورد نیاز از مواردی است که آتش‌نشانان در حوادث به آن توجه ویژه‌ای را دارند و با فراهم کردن این شرایط می‌توانند به اهداف خود یعنی کنترل حریق و کاهش حوادث برسند.

وی با اشاره به اینکه ساختمانهایی شبیه ساختمان سینا اطهر در شهر تهران زیاد است گفت: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد بازار تهران و سیم‌کشی برق آن است و همچنین ساختمانهایی که قدمت طولانی دارند و اینها خطراتی هستند که شهر تهران را تهدید می‌کنند.

انتهای پیام/ا

منبع:تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۲۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب

آمار نشر در فروردین ماه حاکی از افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در فروردین ماه نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته دارد، در حال شمارگان کتاب نیز ۵۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تسنیم، براساس آمار‌های موجود در خانه کتاب و ادبیات ایران، در نخستین ماه از سال جدید، نشر ایران شاهد انتشار ۵ هزار و ۲۱ عنوان کتاب تازه بوده است، که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته شاهد افزایش ۲۴ درصدی بوده‌ایم.

از این میان ۳ هزار و ۶۶۲ عنوان تالیفی و هزار و ۳۵۹ عنوان ترجمه بوده است. ناشران تهرانی ۳ هزار و ۶۳۳ عنوان کتاب منتشر کرده و ناشران شهرستانی هزار و ۳۳۸ عنوان.

در میان کتاب‌های منتشر شده فروردین ماه، ۳ هزار و ۱۰ عنوان چاپ اول و ۲ هزار و ۱۱ عنوان تجدید چاپ بوده است، شمارگان کل کتاب‌های منتشر شده شش میلیون و سیصد و سی هزار و دویست و شصت و چهار نسخه بوده است، اگرچه تعداد عناوین نسبت به بازه زمانی مشابه ۲۴ درصد افزایش داشته است،، اما شمارگان کل کتاب‌ها با ۵۰ درصد افزایش روبرو بوده است.

میانگین شمارگان هر عنوان نیز هزار و ۲۶۰ نسخه بوده است که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته افزایش داشته است که نسبت به بازه زمانی مشابه ۵۷ درصد افزایش داشته است.

ارزش ریالی کتاب‌های منتشر شده در فروردین ماه، ۱۱ میلیارد و شصت و دو میلیون و پانصد و هفتاد و یک هزار و نود ریال بوده و میانگین قیمت کتاب نیز به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که در فروردین ماه سال گذشته میانگین قیمت کتاب ۸۱ هزار تومان بوده است، یعنی افزایش ۱۱۰ درصدی را در قیمت‌ها در آستانه نمایشگاه کتاب تجربه می‌کنیم. میانگین قیمت کتاب نیز از صفحه‌ای ۵۰۰ تومان به صفحه‌ای هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در آستانه نمایشگاه کتاب در حالی اتفاق افتاده است که قیمت کاغذ نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته افزایشی نداشته و تعرفه‌های چاپ نیز اخیراً و برای ماه‌های پیش رو با افزایش همراه بوده است.

در میان رده‌های دیویی نشر کودک و نوجوان با ۹۲۱ عنوان کتاب در صدر قرار دارد و پس از آن ادبیات با ۹۰۹ عنوان و کمک درسی با ۷۳۱ عنوان در رده‌های بعدی قرار دارند، کمترین عناوین منتشره نیز با ۶۰ عنوان به حوزه کلیات اختصاص دارد.

در حوزه کودک و نوجوان از ۹۲۱ عنوان کتاب منتشره ۵۶۸ عنوان تالیفی و ۳۵۳ عنوان ترجمه بوده است، اگر چه فاصله ترجمه و تالیف در این حوزه چندان نگران کننده نیست،، اما وقتی آمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه را در قیاس با تجدید چاپی‌ها بررسی کنیم، خواهیم دید که روند حرکت ناشران به سمت کتاب‌های تجدید چاپ و کاهش تالیفات تازه در این حوزه ادامه دار بوده و وضعیت نگران‌کننده‌ای را ایجاد کرده است.

شمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه ۴۳۵ عنوان و شمار تجدید چاپی‌ها ۴۸۶ عنوان بوده است. میانگین شمارگان کتاب در حوزه کودک و نوجوان نیز هزار و ۴۵۸ نسخه بوده است. اما قیمت کتاب‌های کودک و نوجوان نیز با افزایش روبرو بوده است، از ۵۲ هزار تومان در فروردین سال گذشته به ۷۶ هزار تومان رسیده است. به عبارت دیگر ۴۴ درصد گران‌تر شده است.

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان‌دار است
  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان دار است
  • به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در شهرک‌های شمال اراضی اشغالی
  • هشدار دانشگاه کلمبیا درباره احتمال اخراج دانشجویان
  • دانشگاه کلمبیا درباره احتمال اخراج دانشجویان هشدار داد
  • سنگلج در خطر است!
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام