Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایمان سریری گفت: پس از برق گرفتگی، به ترتیب حریق، سوختن تجهیزات و قطع برق عمده‌ترین خطر‌های حوزه برق ساختمان است.

او گفت: بهترین راه حل برای کاهش حوادث در این حوزه، اصلاح اتصالات سست و بررسی دوره‌ای سیستم برق کشی ساختمان است که برطرف کردن آن می‌تواند حوادث را حدود ۲۰ درصد حوادث کاهش دهد.

عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی گفت: علاوه بر مواد یاد شده، بهره مندی از مصالح استاندارد و استفاده از سیم و کابل‌های روکش دار نیز در افزایش طول عمر مفید سیستم برق کشی ساختمان بسیار حائز اهمیت است که وظیفه خطیر آن برعهده ناظران ساختمان‌های در حال ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سریری گفت: در چند سال اخیر روند جذب مهندسان ناظر کم شده است که دلایل مختلفی دارد. از سوی دیگر افزایش تعهدات و کاهش حق الزحمه نیز انگیزه مهندسان را برای فعالیت در این حوزه کاهش داده است.

نمایشگاه بین المللی برق، قدرت و الکترونیک روز گذشته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی مشهد آغاز به کار کرد و تا ۱۷ تیرماه دایر است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برق گرفتگی چالش ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۰۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است

جواد کافی کُندری مسئول حوادث شرکت توزیع برق خراسان رضوی گفت: تعجیل و شتابزدگی در کار‌ها مهمترین دلیل وقوع حوادث در حوزه برق بوده و عدم کاربرد تجهیزات ایمنی مناسب عامل دوم شناخته شده است.

او افزود: به کارگیری ابزار و تجهیزات فنی و ایمنی مناسب می‌تواند از بروز حادثه جلوگیری کند و اگر حادثه‌ای هم رخ دهد از شدت آن می‌کاهد و یا حتی ممکن است وقوع آن را به صفر برساند.

مسئول حوادث شرکت توزیع برق خراسان رضوی ادامه داد: برخی از حوادث حوزه برق که از آنها به عنوان «حوادث به خیر گذشت» یاد می‌کنیم گزارش نمی‌شود، اما این حوادث که کسی در آنها آسیب نمی‌بیند نقطه خطر را نشان می‌دهد.

کندری بیان کرد: اگر درس‌های لازم از حوادث ختم به خیر گرفته شود، حوادث جزئی و جدی رخ داده بسیار کاهش خواهد یافت.

او با بیان اینکه تعداد حوادث برق عمومی یا مردمی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است، تصریح کرد: از ۱۵ مورد حادثه رخ داده در این حوزه ۹ مورد برق گرفتگی و «آرک زدگی» فشار متوسط بوده و سایر حوادث به دلیل تصادفات رانندگی یا برق گرفتگی فشار ضعیف رخ داده است.

مسئول حوادث شرکت توزیع برق خراسان رضوی تاکید کرد: لزوم سرمایه گذاری برای اطلاع رسانی خطرات شبکه و تاسیسات در بین آحاد جامعه به خصوص طرح‌های ساختمانی با توجه به این حوادث آشکار است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود
  • عکس| مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز (عکس)
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام